Hoveniersbedrijf van Antwerpen is trotste dealer van Wellness Tuinier. Van het inmeten tot de complete afwerking, wij verzorgen alles van A tot Z voor je! Ons gespecialiseerde team zorgt ervoor dat jouw tuin veranderd in een droomtuin. Met de Polypropyleen zwembaden, Polyester plungpools en Spa’s van Wellness tuinier hebben wij een nog groter aanbod om jouw tuin helemaal naar je wens te maken.  

Polypropyleen zwembaden en plungepools 

Altijd al gedroomd van een zwembad in de tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze droom voor je realiseren!

Zwembaden gemaakt van polypropyleen zijn kleurvast, ogen super strak en niet geheel onbelangrijk: ze zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk! Een zwembad van dit materiaal dient volledig worden ingegraven en is tevens leverbaar als overloopzwembad. 

Omdat deze baden op maat worden gemaakt, zijn er vele mogelijkheden om het zwembad precies naar wens samen te stellen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de afmeting, de diepte, de randafwerking en de kleur van het polypropyleen.  

Wist je dat de kleur van het materiaal bepalend is voor de kleur van het water? Ga je voor helder licht blauw water? Of wordt het toch een zwembad met donkerblauw water? 

En helemaal luxe: met een warmtepomp kan een polypropyleen zwembad zelfs met een buitentemperatuur van -15 graden verwarmd worden tot wel 40 graden. Zo kan je het gehele jaar genieten van jouwzwembad! 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, twijfel je welk type zwembad het beste bij jouw wensen past of heb je een andere vraag? Ons team staat klaar om je te helpen! Neem contact met ons op en wie weet lig je sneller dan gedacht in je eigen zwembad. Wie wil dat nou niet? 

Polyester plungepool 

Heb je liever een verkoelde plungepool voor de ideale ochtendduik? Dan is een Polyester plungepool de oplossing voor jouw tuin. Plungepools passen in vrijwel iedere tuin, doordat ze een kleiner voormaat hebben.  

De zwembaden van polyester worden handgemaakt met dikwandig en onverslijtbaar materiaal. Hierdoor zijn de zwembaden supersterk en vooral onderhoudsvriendelijk. Dankzij de speciale zwembadcoating welke wordt aangebracht op het polyester, kan de kleur van het water naar wens worden bepaald.  

Maar niet alleen de kleur van het water kan naar wens worden bepaald, naast de standaardafmetingen en diepte van het zwembad, kunnen andere afmetingen op aanvraag worden gerealiseerd. Daarnaast is het met een speciale sandwich afwerking ook mogelijk om het zwembad deels boven de grond te plaatsen.   

Wil je ook op de minderen dagen van het zwembad kunnen genieten? Een polyesterzwembad is te verwarmen tot 30 graden. Ideaal voor bijvoorbeeld een ochtendduik!  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze plungepools en wil je meer informatie? Ons team bezit de juiste kennis om je te helpen. Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

Spa 

Volledig ontspannen na een lange (werk-)dag, even een moment voor jezelf of ‘gewoon’ lekker bubbelen met vrienden? Dit klinkt toch als een geweldig idee? 

Ga je voor een strak design of toch liever voor de spa met de meeste ruimte en ingebouwde bluetooth speakers? Met verschillende uitvoeringen in ons assortiment, hebben wij de perfecte spa voor jouw tuin!  

Onze spa’s worden in Europa geproduceerd, wat garant staat voor een uitstekende kwaliteit. Voor de spa’s en zwemspa’s worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt.

Interesse in een van onze spa’s of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! 

Benieuwd wat Hoveniersbedrijf van Antwerpen voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem direct contact op