Onkruidbestrijding is een ‘hot item’ in Europa en hiermee uiteraard ook in Nederland. Chemische bestrijdingsmiddelen zijn al een tijd verboden, maar een goede biologische oplossing was tot voor kort nog niet gevonden.

Een biologische oplossing

Recentelijk hebben wij verschillende testen uitgevoerd met een schuim-machine. Deze machine brengt in één handeling een dunne laag heet water aan (ongeveer 90 graden), welke wordt afgedekt met een laag biologisch schuim. Hierdoor wordt het water geïsoleerd, waardoor het water meer tijd heeft om in het onkruid te trekken.

Wij zijn één van de trotse bezitters van een schuimmachine, zodat wij onze klanten een biologische oplossing kunnen aanbieden met het oog op een milieuvriendelijke onkruidbestrijding. 

Toegankelijkheid

De machine is 74cm breed waardoor wij in bijna elke tuin kunnen komen. Hierdoor is deze geschikt voor kleine tuinen. Als de machine op de door ons ontwikkelde constructie staat is deze volledig zelfvoorzienend. Hierdoor is deze geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen.

Afhankelijk van het type bestrating kunnen wij ongeveer 175m2 tot 225m2 per uur verwerken.

Benieuwd wat Hoveniersbedrijf van Antwerpen voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem direct contact op