Heb je wel eens aan een beregeningssysteem gedacht? 

Steeds vaker krijgen wij het verzoek vanuit onze klanten of we ook een beregeningssysteem aan kunnen leggen. Dit gebeurd niet alleen bij de aanleg van een nieuwe tuin, maar ook bij bestaande tuinen. Dankzij het gebruik van het juiste materiaal en onze gespecialiseerde medewerkers kan er ook zonder al te veel schade in een bestaande tuin beregening aan worden gelegd!

Een sproei-installatie neemt je veel werk uit handen en heeft tal van voordelen. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden; van een handmatig systeem tot een vol geautomatiseerd systeem. Tegenwoordig is een dergelijk systeem geen luxeproduct meer, maar een systeem dat voor bijna iedereen haalbaar is.

“In een vrijblijvend gesprek kunnen wij je uitgebreid adviseren welk systeem het beste bij jou en jouw tuin past.”

Wij hebben ruime ervaring met het aanleggen en onderhouden van sproei-systemen. Hierdoor kunnen wij alle systemen met elkaar combineren. Zowel pop-up’s, bordersproeiers of druppelslang. Zo heb je een op maat gemaakt plan en systeem.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 0314 82 09 98 of per mail op: info@hoveniersbedrijfvanantwerpen.nl