De specialist in jouw tuin

Hoveniersbedrijf Van Antwerpen is je partner voor ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij gaan voor kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Naast het hovenierswerk zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinberegeningsinstallaties!

Wil je informatie of een vrijblijvende offerte, dan kun je contact met Hoveniersbedrijf Van Antwerpen opnemen via het tabblad ‘Contact’. Natuurlijk kun je ook altijd bellen voor een vrijblijvende afspraak.

Kwaliteit en ervaring

In het verleden heb ik bij diverse goed aangeschreven hoveniers gewerkt en daar heb ik veel ervaring opgedaan. Betrouwbaarheid, eerlijkheid, vakkundigheid en betaalbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. De door mij gebruikte materialen en planten betrek ik bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Zo mag je er altijd vanuit gaan dat je een goede kwaliteit aan producten krijgt. Verder ben ik in het bezit van diverse certificaten zoals VCA, Gewassenbescherming A+B en flora- en faunawet niveau 1. Benieuwd naar ons werk?

Ik wens je veel plezier met het bekijken van het fotoalbum.

 

Het team van Hoveniersbedrijf Van Antwerpen

Thomas

Thomas

Ontwerp | Calculatie
Peter

Peter

Projectleider | Hovenier
Roy

Roy

Hovenier aanleg
Nick

Nick

Hovenier aanleg
Ruben

Ruben

Hovenier aanleg
Justin

Justin

Hovenier | Zwembaden
Bart

Bart

Hovenier onderhoud
Jeroen

Jeroen

Hovenier onderhoud
Sam

Sam

Assistent hovenier
Björn

Bjorn

Terrein medewerker
Elle

Elle

Administratie
Dit kan jij zijn!

Dit kan jij zijn!

Neem contact op